Om Roger

Jag heter Roger Berzell och har varit aktiv eller anställd inom föreningslivet sedan 1980-talet. Under de här 40 åren har jag skaffat mig en gedigen folkrörelseerfarenhet från verksamhet och styrelsearbete inom Scouterna, Röda korsets ungdomsförbund, fotboll, handboll, motorsport, socialdemokraterna, folkbildning, föräldrakooperativ och mycket mer.

Jag har haft förmånen att verka i många olika ledande och rådgivande roller. Styrelseuppdrag, krishantering och kriskommunikation, men även organisationsutveckling, medlemsvärvning och ledarskapsutveckling i ideella organisationer och företag.

Självklart samarbetar jag med ert studieförbund när det gäller er bildningsverksamhet. Har ni inget studieförbund kan jag hjälpa er att hamna rätt.

Föreningskonsult är en del av vårt familjeföretag Alvadis AB. Självklart har vi F-skattesedel och är momsregistrerade.

Vad kostar det då att anlita Roger Berzell? Det är många faktorer som påverkar kostnaden, men jag kan ge er ett fast pris på de flesta tjänster som vi erbjuder.

Kontakta mig om du vill ha ett prisexempel eller en offert. Utan att fråga finns ingen chans att få ett svar.

Roger Berzell 5036.png