Att hitta ledare

I stort sett alla föreningar har då och då problem att hitta ledare eller någon som är villig att ta ett styrelseuppdrag.

För att vara ideell förening behövs ledare som ställer upp ideellt. Om någon, någongång skulle komma på ett bra sätt att få ledare kommer den naturliga utvecklingen med ledarskiften göra så att förr eller senare har det glömts bort hur man attraherar andra att bli ledare i föreningen.

Föreningskonsulten har till uppgift att hjälpa till och överbrygga dessa fenomen, men framförallt hjälpa till med nya sätt att få ledare, förtroendevalda eller ideella funktionärer.

Vill ni i er förening få en inspirationskväll för hur ni kan bli fler som delar på uppgifterna kommer jag gärna till er. Vill ni ha ett längre samarbete för att bygga långsiktig stadga så har vi ett sådant program. Möjlighet finns även till föreningscoaching på distans.

Hör av er så berättar jag mer.

Big Brother Soccer